Izdelki za zamašena embalaža (5)

Moka proso 1000g vivio

Moka proso 1000g vivio

Hiršino moko sestavljajo mleta hiršina zrna - ena najstarejših žit z mnogimi zdravimi prednostmi. Proso je brezglutensko in osnovno oblikujoče žito, ki obnavlja naravno ravnotežje kislin in baz v telesu, ga čisti, se bori proti prostim radikalom in glivicam. Moka je lahko prebavljiva, ne povzroča alergij, ima rahlo oreškast priokus in je cenejša od drugih izdelkov iz skupine "super živila". Je vir vlaknin, magnezija, nenasičenih maščobnih kislin, cinka, železa in B-vitaminov. Hiršino moko lahko štejemo za pravo injekcijo koristnih snovi in močno razstrupljanje za telo. Hiršino moko je tudi bogat vir vlaknin, ki je danes splošno znana kot nosilec izdelkov, saj uravnava prebavni sistem in pozitivno vpliva na stabilizacijo ravni sladkorja v krvi. Vse to vodi do občutka sitosti in manj želje %*RWS - referenčna vrednost hrane &nbsp; <strong> Uporaba </strong> Hiršino moko lahko ...
Mandljevi Kosmiči 250g

Mandljevi Kosmiči 250g

Mandljevi kosmiči, prav tako kot mandlji sami, so bogati z hranili. Vsebujejo vitamine, minerale, beljakovine in vlaknine, zato imajo pozitivne učinke na zdravje. Imajo visoko vsebnost zdravih nenasičenih maščob. Nenasičene maščobe so nepogrešljiv del zdrave prehrane. Menijo, da redno uživanje lahko zmanjša skupno raven holesterola. Mandlji so bogati z vitaminom E, znanim antioksidantom, snovjo, ki ustavi oksidacijske procese, s čimer čisti žile in preprečuje srčne bolezni ter upočasnjuje staranje celic. Menijo, da mandlji prispevajo k ohranjanju zdravih kosti preko kalcija, magnezija, mangana, bakra, vitamina K, beljakovin in cinka. Poleg tega mandlji vsebujejo: vitamine B, vlaknine in fosfor. & Nbsp; <strong> Sestava: </strong> mandlji & nbsp; <strong> hranilna vrednost na 100g </strong> energijska vrednost
Mijo 1000g

Mijo 1000g

Proso je narejeno iz prosa. Pomaga pri uravnavanju zakisanosti telesa, krepi imunski sistem ter je hranljivo in lahko prebavljivo. Naravno je brez glutena. Njegova velika prednost je visoka vsebnost vitaminov B, železa in bakra. Je odlična izbira za prehranske vlaknine ter kalij, magnezij, kalcij in natrij. Telesu zagotavlja lahko prebavljive beljakovine in kompleksne ogljikove hidrate, ki so osnova zdrave prehrane. Proso ima protivirusni in krepilni učinek, pomaga pri obnovi ravnotežja kisline in baze v telesu. Skupina B in vitamini železa podpirajo hematopoezo. Proso pomaga zmanjšati vnetje v telesu, deluje segrevalno, izboljšuje presnovo, povečuje koncentracijo in spomin. Visoka vsebnost spojin kalcija in silicija krepi zobe in kosti. - 4% vključuje nasičene maščobne kisline 0.4g - 2% ogljikovi hidrati 72.1g - 28% od tega sladkorji 0.8g - 1% beljakovine 10.
Quinoa quinoa bela 1000g vivio

Quinoa quinoa bela 1000g vivio

Quineron, znan tudi kot kvinoja ali perujski riž, je tako imenovani pseudosad, tj. rastlina, ki proizvaja škrobna semena, vendar to v resnici ni. Izvira iz Južne Amerike, kjer so jo cenili zaradi njene hranilne vrednosti že stoletja. Imenujejo jo "sveti Inkov." Vsebuje tudi saponine, zaradi katerih lahko pokaže antialergijske, protivnetne, protiglivične, protivirusne in imunostimulacijske učinke. Zrnje ima antioksidativne lastnosti zaradi izjemno velike količine flavonoidov. Kvinoja ne vsebuje glutena in je lahko prebavljiva. % Vključno z nasičenimi maščobnimi kislinami 0,7 g - 3 % ogljikovih hidratov 57 - 22 % vključno z sladkorji 0 g - 0 % beljakovin 14 g - 28 % soli 0,01 g < 1 % * RWS - referenčna hranilna vrednost &nbsp; <strong> uporaba </strong> Zrnje kvinoje je treba pred kuhanjem oprati v vodi. Kuhajte približno 15 minut na nizki temperaturi. Vedeli bomo, da je kvinoja pripravljena, ko se med kuhanjem pojavijo značilne "repke", ki se pojavijo iz zrn kvinoje.
Jasminova riž 1000g

Jasminova riž 1000g

Jasminova riž je vrsta dolgorepega riža, ki se goji predvsem na Tajskem in se uporablja v azijski kuhinji. Poleg Tajske, ki je njen glavni dobavitelj, se jasminov riž trenutno goji tudi v Kambodži, južnem Vietnamu in Laosu. Ena od njegovih značilnih lastnosti je rahlo opazen, sladek vonj, ki spominja na jasmin - od tod tudi njegovo ime. Ima tudi specifičen, zelo rahlo sladek okus, ki ga včasih imenujejo med. Jasmin ima veliko hranilnih vrednosti. Predvsem je odličen vir ogljikovih hidratov in beljakovin, hkrati pa vsebuje malo maščob, zato ga pogosto izbirajo ljudje, ki se ukvarjajo s športom ali hujšanjem. Uživajo ga lahko tudi tisti, ki imajo težave z prebavo - jasminov riž je lahko prebavljiv in ne obremenjuje želodca, čeprav pušča občutek sitosti. Riž je izdelek brez glutena. Prav tako je odličen vir vitaminov B, vitamina E ter kalija, magnezija, cinka, železa in fosforja.